В Коростенській районній військовій адміністрації Житомирської області відбулося засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність»

 27 березня 2024 року під головуванням першого заступника начальника Коростенської районної військової адміністрації Лариси Хоречко  відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність».

Забруднена нітратами вода – небезпека для здоров’я людини!

Питання забезпечення населення якісною та безпечною питною водою належить одне з найбільш соціально значущих, оскільки, безпосередньо впливає на стан здоров’я населення та визначає ступінь епідеміологічної безпеки.

ВІДЕО

26 березня 2024 року Національна гвардія України відзначає десяту річницю свого створення

26 березня 2024 року Національна гвардія України відзначає десяту річницю свого створення. Це військове формування з правоохоронними функціями має цікаву історію, власні бойові рекорди та своїх героїв, яких шанує Україна і світ.  

   Пам'ятка для населення щодо утримання колодязів

      Весна пора краси та тепла, але з  теплом приходять і весняні турботи, особливо  для  мешканців приватних будинків. Зазвичай проводяться прибирання території своїх домоволодінь та навколо неї. Але  потрібно  пам’ятати  і  про  такий  важливий  захід  як  впорядкування  джерела  децентралізованого  водопостачання – колодязя.      Забруднити питну воду можуть весняні паводки, дощі, розставання снігу, ґрунтові та стічні води, і різні агрохімікати, які використовуються в сільському господарстві. Неякісна або забруднена вода може спричинити низку інфекційних хвороб таких як: черевний тиф, холеру, дизентерію, вірусний гепатит А, гельмінтози, тощо. 

#ПрозорістьТаПідзвітність: Уповноважені особи пройшли навчання по деклараційній кампанії поточного року

Представники робочих груп «Прозорість та підзвітність» Житомирщини взяли участь у вебінарі Національного агентства з питань запобігання корупції на тему «Організація роботи з декларування».