Заходи при підозрі отруєння бджіл пестицидами

З метою впорядкування та узгодження дій при підозрі отруєння бджіл, під час проведення обробітків сільськогосподарських угідь пестицидами, Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області рекомендує проводити наступні заходи:

#ПрозорістьТаПідзвітність: Нова онлайн-послуга в Дії для членів сімей публічних службовців спрощує декларування НАЗК

Відтепер члени сімей публічних службовців можуть погодити передачу своїх даних для заповнення декларацій у декілька кліків у застосунку Дія. Для цього потрібно у Дії підтвердити належність до члена сім’ї декларанта і передачу декларанту даних про себе. А Національне агентство запобігання корупції (НАЗК) збере всю необхідну інформацію і передасть декларанту.

Дитячий фото конкурс на тему «Незламна весна»

До участі запрошуємо дітей до 18 років громад Коростенського району! Зроби фото та опублікуй допис з цим фото на власній сторінці у соціальних мережах Instagram чи Facebook, яке у тебе асоціюється з темою конкурсу!

ОЖИРІННЯ ТА ЙОГО НЕБЕЗПЕКИ

Ожиріння – це що? Естетичний недолік, незручність, обмеження у фізичній активності або все ж таки хвороба? Як це впливає на здоров`я, до яких наслідків призводить? Чи можна позбутися від цього недоліку, який лікар може допомогти? Будемо шукати відповіді.