#ПрозорістьТаПідзвітність: В межах діяльності робочої групи триває аналіз публічних закупівель на Житомирщині

З врахуванням того що наразі триває перший фінансовий квартал основними предметами закупівлі є: послуга з постачання теплової енергії та електроенергії.

ЯК ЗБЕРЕГТИ  ІМУНІТЕТ?

Імунітет (від лат. «імунітас» – звільнення ) –– це живий щит організму, основною функцією  якого  є  здатність організму розпізнавати чужорідний матеріал і мобілізувати клітини та речовини власного організму на швидке його знешкодження і видалення

#ПрозорістьТаПідзвітність: Робоча група Коростенської РВА провела аналіз закупівель на «ZAKUPIVLI.PRO»

Робочі групи «Прозорість та підзвітність» продовжують моніторинг системних видатків у розрізі територіальних громад Коростенського району, комунальних підприємств та установ, органів місцевого самоврядування, які зареєстровані на майданчику «ZAKUPIVLI.PRO».

#ПрозорістьТаПідзвітність: Програма USAID АГРО надасть 5,6 млн грн на втілення проєкту із запобігання корупції в сфері земельних відносин

Прогрес у протидії корупції є ключовою умовою не тільки на шляху набуття Україною членства в ЄС і НАТО, а й критично важливим завданням під час воєнного стану. Щоб зменшити корупційні ризики у земельних відносинах та посилити захист прав землевласників та замлекористувачів, Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) надасть 5,6 млн грн фінансування на розробку та втілення проєкту із запобігання корупції  та рейдерству.

#ПрозорістьТаПідзвітність: Держслужбовці та посадові особи долучилися до навчання із питань запобігання корупції

В Житомирському регіональному центрі підвищення кваліфікації 127 держслужбовців та 53 посадові особи місцевого самоврядування долучилися до навчання за загальною короткостроковою програмою «Запобігання корупції та забезпечення доброчесності в органах публічної влади».

АЛГОРИТМ ДІЙ при отриманні інформації, анонімного повідомлення терористичного характеру

1. Посадова особа  Коростенської районної  військової адміністрації при отриманні інформації щодо замінування зобов'язана: - негайно повідомити територіальний орган Головного Управління Національної поліції (тел. 102), Управління СБ України в Житомирській області (тел. 04142-5-08-13; 097-634-61-59), Головного Управління надзвичайних ситуацій України в Житомирській області (тел. 101).